Verification: fefa7a93f676e05b
Bericht versturen
Thuis

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd.is een toonaangevend bedrijf op het gebied van amusement apparatuur gevestigd in Guangdong, China.en het leveren van een breed scala aan amusementparkapparatuur.

 

Ons bedrijf beschikt over een state-of-the-art productiefaciliteit met geavanceerde technologie en machines.We hebben een team van ervaren professionals die zich toeleggen op het produceren van kwalitatief hoogwaardige en veilige amusementsapparatuur.Met strenge kwaliteitscontrolemaatregelen zorgen wij ervoor dat al onze producten voldoen aan internationale normen en voorschriften.

 

Bij Guangdong Dapeng Amusement Technology bieden we een breed assortiment amusementsproducten aan, waaronder waterslides, zwembadapparatuur, speeltuinslides en meer.Onze producten zijn ontworpen om spannende ervaringen te bieden, het actieve spel bevorderen en de maximale veiligheid voor gebruikers van alle leeftijden garanderen.

 

Met jarenlange ervaring en expertise hebben wij talrijke binnenlandse en internationale klanten met succes bediend.We zijn trots op ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten..

 

Als bedrijf geven we prioriteit aan klanttevredenheid en streven we ernaar om langdurige partnerschappen op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid.het begeleiden van klanten gedurende het gehele proces, van het eerste overleg tot de ondersteuning na de verkoop.

Voor meer informatie over Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. en ons assortiment amusementapparatuur, kunt u onze website bezoeken of rechtstreeks contact met ons opnemen.We kijken ernaar uit om u te dienen en bij te dragen aan het succes van uw pretpark projecten.

 

 

Onze dienst

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. is een onderneming met 17 jaar productie en onderzoek en ontwikkeling van waterparken en 10 jaar exportervaring.Wij bieden onze klanten de volgende diensten::

 


1. 3D-ontwerp

 

We kunnen gratis vloerplan en 3D effect ontwerp lay-out volgens de site van de klant, als volgt:

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

2Meerdere manieren om de boerderij te bezoeken

 

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. biedt klanten on-site fabriek inspectie of online fabriek inspectie diensten.Of we kunnen je meenemen om de fabriek online te bezoeken via de Online Meeting.

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

3- Eén-stop winkelen

 

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. biedt een one-stop inkoopdiensten.zoals vlotten, waterpompen, zwembad accessoires, en anderen voor water glijbanen. bouwmaterialen, etc. Dapeng kan klanten helpen een one-stop aankoop te bieden,het besparen van klanten aankooptijd en kosten, terwijl de kwaliteit wordt gewaarborgd.

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6


4Zorgenvrije service.

 

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. levert volledige naverkoop installatie tekeningen en documenten, hulp ter plaatse met de installatie, opleiding van personeel en andere diensten

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8


5Garantie na verkoop.

 

Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. heeft een speciale afdeling voor naverkooponderhoud die na-onderhoud, vervanging van producten en andere diensten voor het project kan verlenen.

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 11

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2009 werd een fabriek opgericht, genaamd Guangzhou Weilang, de fabriek beslaat een oppervlakte van 5.000 vierkante meter, met 10 aanvankelijke werknemers
Van 2009 tot 2011 voornamelijk bezig met zwembadapparatuur, SPA-apparatuur en zwembadglijbanen, met een gemiddelde jaaromzet van 5 miljoen RMB
In 2012 werd de productlijn uitgebreid om de exploitatie van waterparkapparatuur te vergroten, met inbegrip van grote glijbanen, golvenpoelen, drijvende rivieren, waterspel, enz.000 vierkante meter, en het aantal werknemers is gestegen tot 85
In 2021 wordt het omgedoopt tot Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. en zal er een nieuwe metaalproductiefabriek worden toegevoegd, met een oppervlakte van ongeveer 8.000 vierkante meter.
In 2023 moeten de verkoop en de presentatie van de buitenlandse handel worden uitgebreid, de officiële website van het bedrijf worden verbeterd, enzovoort.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : DaPeng

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangdong Dapeng Amusement Technology Co., Ltd. Certificaten