Het Materiaal die van Guangzhougreenspa Waterpark Co., Ltd vervaardigen

Het professionalisme leidt tot de Klassieke Werken, veroorzaken de Meesterwerken Betrouwbare Merken

Thuis

Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Fiberglas glijbanen voor verkoop
Van goede kwaliteit Fiberglas glijbanen voor verkoop
Wij hebben samengewerkt want zes jaar met Greenspa.They een echt professionele Waterpark-materiaalfabrikant, een Uniek ontwerp en de perfecte dienst zijn.

—— Andy van het UK

Greenspa is een professionele ontwerper van het waterparkmateriaal en een fabrikant met rijke ervaring, de perfecte dienst en een prima kwaliteit.

—— Sharon van de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd
over ons Ons kantoor Ons kantoor over ons Klant het bezoeken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Greenspa
Aantal werknemers : 500~550
Jaarlijkse omzet : 100 Million-110 Million
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 70% - 80%

Het Materiaal die van het het Waterpark van Guangzhougreenspa Co., Ltd vervaardigen is een lid van Greenspa-Instelling dat voor het ontwerpen van en techniek het hete van het de lentetoevlucht en water park in China beroemd en professioneel is. De instelling bestaat uit totale 4 verschillende bedrijven met zaken respectievelijk op het gebied van landschapsarchitectuurtechniek & ontwerp, hete de lentehotel & waterparkbeheer het raadplegen, het modelleren techniek, en het materiaal van het waterpark productie. Het realiseerde het integratie nieuwe patroon van het verstrekken van klanten rondom de diensten van het ontwerpen, techniek, materiaal installerend, construerend, werkend beheer en het raadplegen voor de hete de lentetoevlucht en projecten van het waterpark.

 

Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

 

Het Materiaal die van het het Waterpark van Guangzhougreenspa Co., Ltd vervaardigen heeft zijn dekking van de productiebasis een gebied van meer dan 20.000 vierkante meter in Nansha-district van Guangzhou, bestaat hoofdzakelijk uit het Ministerie van glasvezel & staalstructuurproducten productie, techniek, ontwerpen, product, installatie, de naverkoopdienst en enz. die ontwikkelen zich. Wij hebben sterke capaciteit die van en productontwikkeling, onafhankelijk vervaardigen construeren. Al product of het project zijn met internationale en binnenlandse specificatie en norm bij ontwerp, productie, en de bouw in overeenstemming. 15 jaar, hebben wij de producten voor een totaal van meer dan de binnenlandse en overzee klanten van 2000 van makelaardij, toevlucht, hotel, park, school, waterpark, KUUROORD, zwembad, privé villa en enz. geleverd. Met het professionele plannen van Greenspa, sterke het ontwerpen capaciteit, geavanceerd materiaal, die ontwikkelt vermogen, ervaren beroeps, bekwaam bouwteam en de perfecte naverkoopdienst leiden, worden wij altijd hoogst geprijst door klanten!
 

 

Met het doel van „aard en dopheide die“, werk naar de harmonie en de eeuwigheid van mens, aard en cultuur samen respecteren. Het welkom toetreden in ons om een nieuwe wereld van waterpark en vermaak te creëren!

 

Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Contactgegevens
Guangzhou Greenspa Waterpark Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Candice Kang

Tel.: 86-18589222068

Fax: 86-20-34580013

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)